Novo

Sasvim slučajno sam saznala za groznu naviku svoje svekrve: Ušla je za mnom u WC, a od njenog pitanja mi se smučio cijeli život (Foto)

Ova djevojka je ponekada znala da prespava sa svojim momkom u kući njegovih roditelja.

Ona je kao i svaka druga žena imala svoj peškir koji je bio namjenjen za njeno lice, ali ono što nije znala je da njen peškir za druge osobe ima nedu drugu namjeru, a kada je saznala o čemu se radi život joj se zgadio.

Njena velika trauma je krenula onog dana dok je bila u WC-u. Ona je u WC-u obavila što je morala obaviti, oprala je ruke te je uzela peškir da ih i posuši, ali u tom trenutku je u kupatilu ušla njena svekral koja joj je rekla da ne koristi taj peškir jer ona sa njim čisti svoje intimne dijelove tijela.

Istog trenutka je ova djevojka svoje iskustvo podijelila na društvenim mrežama, a većina ljudi su ostali u nevjerici nakon ovog saznanja.

Malo kome je bilo jasno zašto njena svekrva uopšte drži peškir za tavku upotrebu na vidnom mjestu i zašto nakon jednog čišćenja peškir na baci na pranje.

Ova djevojka nam je otkeila slijedeće stvari: “Prespavala sam kod svog momka preko ovog vikenda, jer su njegovi roditelji bili na putovanju. Ujutru kada sam krenula svojoj kući sam srela njegovu majku. Ona me je jako nervozno gledala, a nakon toga me je pitala da li je neko od nas slučajno dirao njen peškir koji je bio okačen pored ogledala. Odgovorila sam joj da sam ga ja jutros upotrijebila da obrišem svoje ruke, a ona me je prekinula sa izjavom da to nikada više ne radim jer ona taj peškir koristi da se briše po bikini zoni.”

Djevojka je nakon toga kazala da se istog trenutka izvinila njegovoj majci pravdajući se da to nije znala.

Oglasi – Advertisement