Saša Popović važi za jednog od najuspješnijih biznismena u regionalnoj muzičkoj industriji a oni stariji ga pamte kao člana benda Slatki greh koji je pratio Lepu Brenu kada je ona bila na vrhuncu svoje popularnosti.

Saša i Brena su ostali prijatelji i nakon što je ona odlučila da krene u solo  karijeru i zajedno su odlučili da osnuju Grand produkciju čiji je najpoznatiji projekat muzičko takmičenje Zvezde Granda koje se prikazuje na televiziji već godinama. Sam Saša je otkrio da niko nije ni slutio da će ovo takmičenje postati toliko popularno i da su oni prvobitno ovo takmičenje zamisli kao rasadnik za mlade a neotkrivene talente.

Saša je gostujući u emisiji Premijera rekao kako  je za 18 godina koliko se prikazuje ovo takmičenje kroz njega prošlo preko 120 hiljada kandidata od kojih je samo polovina njih imala ono što je potrebno da biste imali izgleda za uspjeh na estardi. Saša smatra da talenat za pjevanje nije presudan i da žiri gleda i stajling, izgled, ponašanje na sceni kao i to da li osoba ima harizmu koja je potrebna za uspjeh.

Ipak pored svega toga je najvažnije imati psihičku stabilnost koja je kod mnogih i najveći problem. Na pitanje da li bi mogao da izdvoji jednog takmičara koji je po njemu napravio najveću karijeru nakon što je ponikao u Zvezdama Granda a on je odgovorio da ih ima dosta ali je kao primjer naveo Tanju Savić koja je dosta tražena i koja puni klubove širom regiona. Ona pored toga ima veliki broj hitova koji su i danas aktuelni i po njemu je ona vrhunska pjevačica.

Preporučujemo