“SARADNJA SA NJOM VIŠE NE DOLAZI U OBZIR”: Vesna Dedić prekinula svu moguću saradnju sa Sanjom, pa joj priredila VELIKI ŠOK!

0

Uzgred tome što su Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule dugogodišnje prijateljstvo, Vesna je odlučila prekinuti i svaki vid njihove poslovne saradnje.

Neko vrijeme je zatvorena škola novinarstva koju su zajedno vodile, tim povodom je Sanja rekla da je zbog epidemije sve stopirano ali ipak ne krije da je sa bivšom prijateljicom prekinula i svaku moguću saradnju.

Istina je da moja izdavačka kuća više ne prodaje Sanjinu knjigu, jer sam ja prekinula ugovor sa njom. Škola za medije neće nastaviti sa radom, a i ne planiram otvarati ništa slično tome. Svaka saradnja sa njom će biti prekinuta. – rekla je Vesna, pa uz to dodala:

Iznevjerena sam, jer je dugogodišnji proces u pitanju, iako sam kasno dobila informacije ja sam se kasno s tim suočila. Već duže vrijeme nismo u prijateljskim odnosima, čak ni najbliži prijatelji nisu imali hrabrost da pitaju u čemu je riječ, znali su da volim Sanju i koliko sam ja odan prijatelj. Moja majka, brat i snaha, Lenka i Sanja Marinković su bile zabranjene teme za analizu mojih partnera ili prijatelja.

 

Preporučujemo