SANJA SE RAZVELA PA OTIŠLA U DUBAI! Krivila muža za razvod, a EVO SA KIME SE MAZI… BRUKA!

0

Sanja Marinković je jedna od najpoznatijih TV voditeljica u Srbiji ali svakako i u regiji, a već mnogo godina ona vodi svoju veoma gledanu emisiju ”Magazin in” koja je veoma popularna u cijeloj regiji. Sanja je neko ko je uspio u svoju emisiju da ugosti sve poznate ličnosti sa estrade, mnoge političare i javne ličnosti, kulturne radnike, i postao je donekle i veoma važno tu i tamo se pojaviti u njenoj emisiji, jer je to izvrsna reklama za svakoga.

Ipak, koliko god imala uspjeha na poslovnom planu, tako Sanja , kada su veze u pitanju, u posljednje vrijeme baš i nema sreće, pa se tako nedavno otkrilo i da je Sanja okončala svoj brak koji je trajao 10 godina, te da je pala odluka da se razvedu, a ona je u tom braku sa partnerom dobila i sina koji danas ima 7 godina.

Sanja je inače i osoba koja vodi zdrav život i često u njenim emisijama su teme baš iz te domene, zdrava ishrana i vježbanje, što se vidi i po njenoj figuri, za koje mnogi misle da je savršena, a dosta je i onih koji kažu da joj ne bi falilo da nabaci par kilograma na sebe

Ipak mnogi njeni mršavost povezuju i sa stresom zbog razvoda, a za kojeg je Sanja rekla da su se ona i njen muž jednostavno razišli u mnogim stvarima i da je to bilo to. Sada je Sanja odlučila da sebe počasti sa jednim manjim odmorom, pa je tako otišla u Dubai, a tamo vrijeme provodi sa svojim kolegom Zekom, koji je nekada bio poznat kao voditelj kviza Milijunaš na BK TV.

On je prije određenog vremena otišao sa porodicom u Dubai gdje se skrasio, a baci se produkcijom, te ima i jedan bend sa kojim nastupa, a Sanja je bila njegov gost i jako se dobro provela na njemu

Preporučujemo