SANJA MARINKOVIĆ POKAZALA NOVOG DEČKA! Varala je bivšeg muža sa njim, A TEK DA VIDITE KO JE ON… (FOTO)

0

U nastavku današnjeg članka kao što možete i da primetite, govorićemo o Sanji Marinković, poznatoj srpskoj voditeljici koja se u poslednje vreme totalno izgubila na medijskom radaru celog Balkana. Svu slavu joj je pokupila Jovana Jeremić, koja samo što nije počela da iskače iz paštete kada je otvorite.

Žena koja je pre par meseci dala otkaz na Happy TV, i celo leto držala u neizvesnosti gde dalje nastavlja karijeru, na kraju je ipak otkrila da je krenula sa novim poslodavcem, a to je TV Pink. Tamo je već započela svoj jutarnji program, a on je počeo da bude jako gledan i to baš zbog nje.

Sanja marinković je u poslednjih godinu dana preživelaa pravu kalvariju, jer je imala razvod braka od dugogodišnjeg partnera. a cela priča je na nju ostavila jako velikoga traga, dosta je smršala, a ako je pratite na Instaggramu mogli ste da vidite da je saamo odmarala i da je menjala luksuzne destinacije. Poslednji puta bila je u Turskoj, a sada je odlučila i da pokaže da je krenula sa životom, jer je pokazaa da je ponovo zaljubljena.

Njegovo ime je Dule petrović, a javnosti on nije nikako poznat, jer ne dolazi iz sveta šou biznisa. On je naime poznati beogradski bankar, a komentari su bili više nego pozitivni na ovaj njen stori. Kak ovama izgleda novi dečko od Sanje Marinković?

Preporučujemo