SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA KAKVE MUŠKARCE VOLI U KREVETU! BEZ DLAKE NA JEZIKU… Preporučila svim ženama da biraju OVO… (FOTO)

0

Sigurno svi znate za popularnu voditeljicu Sanju Marinković. Ona dugo vodi TV emisiju “Ekskluziva”, a emisija joj je uvijek najgledanije jer ima jako zanimljive goste.

Njen privatni život je bio mnogo buran, jer je doživjela razvod braka koji ju je mnogo pogodio. Sve je to nekako prebrodila, čak je napravila pauzu od 6 mjeseci i otišla na nekoliko ljetovanja. Sada je u ljubavi sa jednim Beogradskim bankarom, kojeg je nedavno pokazala na Instagramu.

Jednom se oglasila povodom svog odnosa sa muškarcima i izjavila sljedeće “Muškarac treba biti vođa i lider. Mora biti oslonac i znati kad treba udariti šakom od stol”. Kako je još izjavila, gade joj se muškarci i žene koji imaju zajendičke profile na društvenim mrežama. Takvi uglavnom varaju jedno drugo, a svijetu se pokazuju u najboljem svjetlu. Osvrnula se na film Toma, kada je rekla da je u publici vidjela mnogo muškaraca koji plaču, nego žena. Što je pokazalo da su današnji muškarci dosta osjećajniji.

Preporučujemo