Showbizz

Sanja je brzo zaboravila Matoru, a ovo je njen novi momak: Kakav frajer, boli glava- Sve žene popadale u trans, a starleta zaljubljena preko ušiju (FOTO)

Starleta i učesnica dvije sezone rijalitija Zadruga Sanja Stanković je postala poznata po tome što je započela svoju lezbejsku vezu sa učesnicom treće sezone parova Jovanom Tomić Matorom koja se i nalazila i u prvoj i drugoj sezoni rijalitija.


Sanjino ime se dosta spominjalo u okviru velike afere koja se tiče sa elitnom prosi+titucijom koja je uzdrmala Srbiju, ali na njenu sreću nikada nisu pronađeni dokazi koji pokazuju njenu umješanost u to.
Nedavno je Sanja na svojim društvenim mrežama objavila kako ne može čekati Matoru koja se nalazi u Zadruzi i ona je već pronašla novog momka odnosno fudbalera danskog kluba Nestved koji se zove Stefan Vic i nije nepoznato da se njih dvoje lijepo provode na Jahorini.


Ona je izjavila kako joj Stefan nije momak i da su oni samo dugogodišnji prijatelji i da mnogi o tome pričaju da zategnu još više odnos između nje i Matore, ali na društvenim mrežama su i jedno i drugo objavili fotografije na kojima se vidi da se nalaze na istoj lokaciji.

Ali uprkos njenoj priči izvori bliski njoj navode kako je ona zaljubljena u fudbalera i da zaista trenutno uživa na Jahorini, a izvor je dodao još i ovo: “Sanja je poludjela zbog Jovaninog ponašanja u ‘Zadruzi 3’.

Ona je vidjela da je Jovana flertovala sa Kenedijem, što je mnogo pogodilo, ali je dotuklo to što je Luni poklonila narukvicu. To joj nije oprostila, nego je riješila da joj pošalje pismo, u kojem je najoštrije osudila njeno ponašanje, nakon čega se pokupila i otišla sa Stefanom na zimovanje.”

Oglasi – Advertisement