Sandra Miljković odvela Breninog sina u tazbinu: Viktor na seoskoj slavi, i Brena dobila poziv…”Nemam vremena, izvinite, daleko mi je ići na selo..:”

0

Ako je neko estradna zvijezda na ovim našim prostorima, onda je to svakako Lepa Brena, jer ono što je ona učinila na estradi osamdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka, više niko, iverujemo da će bilo ko da tško i ponovi. Brena je jedina koja nosi nadimak ”Nacionale”, a ona definitivno može da napinui bilo koji stadion ili dvoranu u celoj regiji. 

80 ih godina prošloga veka kada se pojavila dugonoga plavuša u miniću, nikome nije bilo jasno šta se dešava jer su pevačice u tom dobu bile konzervativno obučene, nije se ništa pokazivalo, a onda je došla bosanka koja je uradila sve suprotno. Bilo je potrebno samo par meseci pa da lepa brena zavlada komplet jugoslovenskom scenom, a njene pesme i ploče su se prodavale kao lude. 

Jako brzo se udala za najboljeg tenisera Jugoslavije, Bobu Živojinovića sa kojim ima dvoje dece, dva sina koja su svi krenuli svojim životima, a poslednji među njima je Viktor koji je u vezi sa Sandrom Miljković i njihova svadba je odgođena za leto ove godine i to sve zbog korona virusa. U medije je procurela i priča kako brena ne želi snaju sa sela, ali Viktor ide kontra svega i ne smeta mu što je njegova zaručnica sa sela. 

Tako je nedavno otišao i na porodičnu slavu, i to mu apsolutno nikako ne smeta. Ona ima i dva brata, jedan je u KRagujevcu, dok stariji Miloš sa ocem vodi firmu metala i prokroma, a majak je domaćica koja se bavi kupinama. Sada je bio na porodičnoj slavi, a kako kažu, prihvatili su ga kao svoje dete…

Preporučujemo