SAMOHRANA MAJKA ŠOKIRALA SRBIJU: Jedva prehranjuje 5 dece, a odvaja im od usta da KUPI POKLON LUNI I MARKU! Evo šta im nosi na babine…(FOTO)

0

Glavna vest u srpskim medijima u poslednjih 7 dana jeste porođaj Lune Đogani, a svi mediji i društvene mreže su samo pisale o njenom porođaju. Novinarske ekipe su bukvalno visele ispred njenog stana, samo da je usnime kada krene u bolnicu na porođaj. Napokon je došao i taj dan, a pre 2 dana njih dvoje su postali ponosni roditelji malene Mie. 

Sada je izašla informacija kako su njihovi fanovi na Instagramu skupili skoro 30.000 eura i to za kupovinu novog stana za Lunu i Marka. Eto, dokle je sve to otišlo, kada se mora skupljati za njihovu nekretninu, a jako se dobro da njih dvoje zarađuju jako dobro. Međutim, većina medija tvrdi da je to lažni info, jer njih dvoje su jučer kupili stan od 80 kvadrata, i to bez ičije pomoći. 

Sada se nameće pitanje, da li je njima zapravo potrebna pomoć, jer ako se dobro sećamo njima je još Anabela kupila stan kada je Luna izašla iz Zadruge, za koji je inkasirala skoro 100.000 evra. Sve su to silna nagađanja, a da ih ljudi vole to jako dobro znamo, a sledeća priča će vas oduševiti. Naime, samohranaa majka iz Smedereva koja ima 5 dece, odvaja deci od usta i svaki mesec im šalje po 50 evra!

“Ja neću da im kupujem ajvar i jaja, oni toga imaju, njima trebaju pare jer su postali roditelji. Svaki dan odvojim sa pijace po 200 dinara, i tako mesečno skupim i pošaljem im. Mislim da se niko ne bi trebao petljati u to, kako ja trošim svoje pare. Da je bogdo više nas koji možemo pomoći na ovaj način”, izjavila je ova majka za Alo.rs

 

Preporučujemo