SAMO GUĆI I KELVIN KLAJN! Pogledajte ŠTA su Luna i Marko kupili maloj Miji – NIJEDNA BEBA SRBIJI NEMA (FOTO)

0

Luna Đogani, i  njen danas sad već muž Marko Miljković su se spetljali u Zadrugi 2, i kada su svi mislili da je to iscenirana veza, 90% ljudi je bilo ubeđeno da će se razići nakon samog rijalitija. Međutim, od toga nije bilo ništa, a njih dvoje su se čak i venčalki, a pre par dana su ikrunisali svoju ljubav sa malom Mijom, koja je postala centar njihovog sveta. 

Njihov You Tube kanal je izzrastao, tako da su nedavno prešli i 100 hiljada pretplatnika što je svakaako velika stvar za dvoje početnika. Njih dvoje su toliko beskrupolozzni i željni para pa su odlučili da će uskoro da poikrenu svoj sopstveni rijaliti program?! Naime, u njemu že da budu samo njih dvoje, a snimaće se sa bebom koja nije napunila niti mesec dana. 

Shvatili su da od You tube mogu itekako dobro da zzarade i da lepo žive, a ono  najgore je to da su primali i donacije od svojih fanova, i to u novčanim iznosima. Bila je čak i jedna akcija od strane jedne neimenovane žene iz Austrije koja je potegla akciju da se skupe pare za stan Lune i Marka? Možete li da verujete dokle seže ljudska glupost? 

Sada su opet pokaali koliko su samo bahati njih dvoje, kada su pokazali šta su kupili svom novom članu porodice. Naime njih dvoje su izdvojili jako veliku sumu za krevetac koji se sam ljulja. Da li st e ikada čuli za nešto slično?

Preporučujemo