Samo da mlada nema mira: OGLASIO SE bivši dečko Katarine Grujić dok je trajala njena svadba sa Gobeljom! (FOTO)

0

Prošle sedmice su svi srpski mediji izvještavali o svadbi između pjevačice Katarine Grujić koja se udala za fudbalera Marka Gobeljića na jednoj gala ceremoniji na kojoj je došlo i do inicdenta između mlade i predstavnika sedme sile.

Naime Kaća je pozvala sve medije da isprate ovaj događaj ali se onda jako ružno ponijela prema njima i nije željela da da nikakve izjave a potom je naredila obezbjeđenju objekta u kojem je održano slavlje da udalji sve novinare što je kod njih naišlo na veliki revolt.  Ipak svi su pisali o ovom vjenčanju  pa smo tako saznali i koliko je koštala vjenčanica i da su gosti bili počašćeni tortom na deset spratova i razne druge pikanterije koje su zanimale domaću javost.

Mlada pjevačica koja se široj javnosti predstavila u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda je prije Gobelje imala prilično buran ljubavni život a kako je poznato ona je 2013. bila i učesnica rijalitija u kojem se zaljubila u bivšeg manekena Borisa Stamenkovića koji je danas ugledan stomatolog.

Njihova veza je bila prilično burna a nakon što su raskinuli on je izjavio kako mu je žao zbog toga i kako je Kaća dobra djevojka. Na dan vjenčanja njegove bivše ljubavi Boris je objavio na svom Instagram nalogu fotku koja dokazuje da mu ide dobro u životu i da je prežalio Kaću. Ona je s druge strane sreću našla uz Marka za kojeg se udala krajem prošle godine ali su tek sada svoju ljubav potvrdili i pred Bogom i proslavili sa svojim najbližim.

Preporučujemo