SAHRANJENA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Jutjuberka ispraćena u bijelom kovčegu na vječni počinak uz crkveno pojanje i posebnu PJESMU

0

Smrt mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić je pogodila cijelu javnost, a navodno je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9 decembra. Ona je danas sahranjena na Lešću, a okupili su se brojni prijatelji i porodica kako bi se sa njom i po posljednji put pozdravili. Kristina je sahranjena uz crkveno pojanje. Na zahtjev porodice na groblje je puštena pjesme Divljeg kestena- Kristina.

Održan je i mali pomen kod grobnog mjesta, pa je nastao apsolutni muk. Završilo se opelo, pa je tužna povorka krenula prema grobnom mjestu. Majka je išla iza vozila, a sve vrijeme su je držali kako ne bi pala od bola jer je plakala sve vrijeme. Majka i sestra su gledale u suzama kako odlazi bijeli kovčeg i u rukama su nosile jednu bijelu ružu.

Opelo je trajalo kraće nego što je običaj, jer su izostavljene neke crkvene pjesme zbog sumnje da Kika nije umrla prirodnim putem. Ostatak teksta pogledajte OVDJE.

Preporučujemo