Pjevačka takmičenja su danas popularna širom svijeta u emisijama poput “X Factor”, “The Voice”, “America’s Got Talent” i drugima do te mjere da su i južnoslavenske zemlje imale svoje verzije ovih istih emisija. Međutim, na kraju su se održale samo one koje su domaće kao što su “Zvezde Granda” i slične.

Jedna od takvih emisija je “Nikad nije kasno” i to se emituje već deset godina sasvim uspješno. Ideja iza emisije je da neka starija osoba dođe pred male ekrane i žiri te otpjeva pjesmu i pokaže da ima talenat koji se kod starijih ljudi često zapostavlja zbog starosne dobi. Od svih članova žirija, nekako se najviše istakla poznata pjevačica Neda Ukraden koja je na sceni čitav život i počela je pjevati u doba Jugoslavije. Ova Sarajka je otkrila da poznaje takmičarku Jadranku Kalinić koja je više puta oduvala publiku svojim nastupima i glasovnim sposobnostima koje su izgleda dobre spram godina.

Neda je otkrila da godinama ide kod iste frizerke kao i gospođa Kalinić pa se stoga njih dvije dobro poznaju i u privatnom životu. Istakla je kako se iza ove takmičarke kriju neke bolne činjenice koje Jadranka nije htjela da prethodno eksponira kako bi se proslavila, ali to se promjenilo.

U biografiji Jadranke Kalinić je navedeno da je izgubila oba roditelja, ali ono što nikom nije htjela u emisiji otkriti je to da je sahranila i svoje dijete i da joj je to najveći gubitak u životu te se još nije oporavila u potpunosti i jako je to pogađa.

 

 

Preporučujemo