Showbizz

Sada se zna i zašto Saša Popović toliko krije svoju kćerku: Nije ljepotica na majku, pa i ne želi da se pojavljuje u javnosti (Foto)

Ova četveročlana porodica u javnosti izgleda kao veoma složna, a kako se saznaje od Srpskih medija, Saša Popović se potrudio da svoju kćerku školuje u najuglednijoj školi u regiji Artimedia koja se nalazi u Beogradu, i koju malo ko može priuštiti.

Nakon što je prodao udio Granda kako se saznaje stekao je veliku količinu novca kojom finansira školovanje svoje mezimice.
Njegova kćerka Aleksandra je odabrala smjer produkcije jer želi da nastavi da radi isti posao kao i njen otac, a svakako ima na koga da se ugleda, a i ako joj iko može dati dobre savjete u vezi produkcije, to je svakako njen otac”.


Nije tajna da ona voli da se pokazuje po medijima, a dosta ljudi su dijelili komentare kako ljepotom nije ni nalik na svoju majku, te da više liči na svog oca koji i nije baš neki ljepotan.

Aleksandar Saša Popović je rođen u Novom Sadu 24. aprila 1954. godine.
On je srpski muzičar, suvlasnik i direktor Grand produkcije, srpske diskografske kuće.
On je 1976. godine osnovao šoumesnki bend Lira šou koji je pravio narodnu muziku.
Nakon što je Lepa Brena postala član ovog benda on je promjenio ime u Slatki greh.
Po raspadu benda Saša se počeo baviti diskografijom u produkciji ZAM u kojoj su mnogi poznati pjevači snimali svoje albume.


Poslije smrti Rake Đolića vlasnik produkcije postaje njegov brat, sa kojim se Saša Popović i Lepa Brena ubrzo razilaze.
1988. godine njih dvoje su osnovali svoju vlasititu Grand produkciju.
3. decembra 1998.godine se po prvi put na Pink teleziviji emitovala emisija Grand šou.

Oglasi – Advertisement