SADA OČEKUJU DIJETE I PLANIRAJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT?!: Tara Simov trudna sa slavnim reperom – Starleta traži da uradi TEST ZA TRUDNOĆU!

0

Tara Simov vjeruje da je zatrudnila sa Nenadom Aleksićem, te je tražila od produkcije test za trudnoću kako bi se uvjerila u nju i da bi provjerila da nosi njegovu bebu.

Iako oni tvrde da nisu imali odnos, to je laž upotpunosti. U novom dijelu imanja u Šimanovcima nema kamera, pa su se pokušali tamo sakriti i imati odnose. Iako nekoliko zadrugara zna da oni imaju odnos ali pošto je Ša i dalje zvanično u braku oni šute o tome. Nedavno je rekla da joj kasni menstruacija te da postoji mogućnost da je ona u drugom stanju. – otkriva dobro obaviješten izvor.

Iako je repera ova vijest obradovala, koliko je sretan toliko je i uplašen ne bi li ga javnost dobro osudila.

Šest godina je bio u braku sa Ivanom a nisu dobili dijete, to je njegova najveća želja u životu! Kada mu se Tara povjerila on se najprije obradovao pa počeo paničariti šta će ljudi reći što je ljubavnici napravio bebu i rijalitiju. Brinulo ga i mišljenje njegove porodice – izjavljuje izvor.

Ja volim Nenada, i iskreno maštam da se udam za njega i rodim mu djecu. Mogu zamisliti naš život kako starimo jedno uz drugo, pošto smo vrlo slični. Kada se ovaj rijaliti završi, planiramo da osnujemo zajednički život a čak smo razmišljali i da se preselimo u Grčku. – rekla je Simova.

Preporučujemo