Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih folk pjevačica u Srbiji čija karijera traje preko trideset godina i koja i danas aktivno nastupa i ima veliki broj fanova. Njena kćerka Anastasija je krenula njenim stopama i upustila se u estradne vode ali joj to ne ide ni približno dobro kao njenoj majci pa je nedavno odlučila da pokrene novi biznis i u Beogradu je otvorila salon ljepote i kako je rekla novac nije dobila od Cece nego ima partnerku u ovom biznisu.

Kada je u pitanju njen privatni život Anastasija je nekoliko godina bila u ozbiljnoj vezi sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem i čak su počeli zajedno i da žive i kada su svi očekivali da će se začuti i svadbena zvona njih dvoje su prekinuli što je bila glavna vijest u svim medijima.

Međutim ispostavilo se da Anastasija nije nimalo utučena ovakvim razvojem događaja i da je već našla novu ljubav a radi se o pozatom srpskom fudbaleru Nemanji Gudelju koji trenutno igra za špansku Sevilju. Kada je ova inforamcija dospjela u javnost mnogi su pomislili da je upravo Gudelj razlog prekida veze sa Đorđem ali Anastasija ne mari puno za sve te špekulacije i uživa sa svojim novim izabranikom.

Ako ćemo suditi po objavama na društvenim mrežama i ciejla porodica Nemanje Gudelja je oduševljena Anastasijom a njena buduća svekrva ako sve ostane ovako, Olivera Gudelj je oduševljena Cecinom kćerkom a to oduševljenje dijele i Nemanjina sestra Vanja i brat Dragi.

Preporučujemo