SADA JE JASNO ZBOG ČEGA ŽENE OBOŽAVAJU PEJOVIĆA: Aco dao svoje mišljenje o LEPŠEM POLU, a jedna IZJAVA će PATOSIRATI SVE!

0

Trenutno jedan od najpopularnijih pjevača na estradnoj sceni je Aco Pejović koji ima izuzetno uspješnu turneju i karte za njegove koncerte su rasprodate danima pa i sedmicama unaprijed. On je u sklopu ove turneje održao i koncert na Ubu a kao i svugdje tako je i ovdje bilo primjetno da se u publici pretežno nalaze pripadnice ljepšeg pola.

Pjevač je publiku doveo do transa hitovima koje je pjevao do ponoći i a među njima se našla i Ljiljana i Sve ti dugujem i Da si tu i mnoge druge. U publici su se mogli primjetiti ljudi svih generacija od onih najmlađih pa do onih u poznijim godinama i svi su u živali i plesali. Sam Aco je bio oduševljen koncertom i za medije je  nakon natupa rekao kako ovo nije prvi put da je na Ubu i da ima puno prijatelja koji tu žive i da je publika odlična.

Rekao je da su ga gostoljubivo dočekali i prije pet godina a i sada a na pitanje da li voli više mušku ili žensku publiku Aca je rekao da je i sam primjetio da je u publici bilo puno više djevojaka i žena koje su po njemu mnogo emotivnije i osjećajnije. Pejović je ovog ljeta jako zauzet ima puno zakazanih nastupa i to u mjestima za koje ne postoji avionska linija pa putuje autom u kojem i spava.

Otkrio je i da će nakon što završi ljetna sezona otići na odmor u Toskanu gdje ide zadnjih sedam godina. Zatim je Aca rekao nešto o svojoj supruzi što je moge šokiralo posebno ako uzmemo u obzir da živimo na Balkanu. On je otkrio bez imalo ustezanja da je u njihovoj kući glavna upravi supruga koja vodi glavnu riječ.