SADA JE JASNO ZAŠTO NE FORSIRA SRBE U SVOJIM EMISIJAMA! Evo šta mu piše u rodnom listu, pa čovek NIJE Pravoslavac…Auuuu

0

U današnjem članku donosimo jedan jako zanimljiv i interesantan članak, a radi se o jednom najpoznatijem voditelju, koji se trenutno može naći u celoj regiji. U pitanju je Žika Jakšić koji je jedan od glavnih producenata i menadžera Grand Produkcije i čelni je čovek emisije u kojoj se pojavljuju talenti, koji su već malo u godinama, a emisija se zove “Nikad nije kasno”. 

Put do njegovog uspeha nije nikako bio lagan, a njegova trenutna priča je i više nego zanimljiva. Žika Jakšić je rođen 1964. godine u Aleksandrovcu Župskom, a dobio je ime Saša jer je njegov kum nije želeo da ga svi zovu Aca. Međutim, Žiku njegovim pravim imenom zovu samo roditelji, kumovi i jedan dobar prijatelj.

On je ovaj nadimak Žika dobio tokom bavljenja svoje fudbalske karijere. Znao je vrlo često da kroz suze reaguje na poraze koji su se odvijali na terenu, dok je bio stranstveni fudbaler, i tako je on do kraja iz same zezancije i ostao Žika. On je u mladosti imao i bend “Ritam srca”, nakon toga je otišao i za nemačku gde je radio sve i svašta, od molera, čistača bazena pa do DJ. 

Tamo se i oženio sa prvom ženom, sa kojom je dobio i sina, koji danas ima 27 godina i povremeno dođe u Beograd da poseti oca. 

 

Preporučujemo