SAD JE STVARNO GOTOVO! – DAN PRE NEGO ŠTO JE KARLEUŠA PRIZNALA DA SE RAZVODI OD DUŠKA: Evo šta je Tošić objavio na mreže!

0

Cijela Srbija pa i regija je u šoku nakon što je poznata pjevačica Jelena Karleuša na svom Instagram profilu objavila saopštenje u kojem potvrđuje da se nakon 14 godina braka razvode ona i njen suprug Duško Tošić koji je bio poznati fudbaler a sada je uspješan menadžer.

Iako su od samog početka svoje veze pa i braka imali mnogo kriza svaku su uspjeli nekako da prebrode a čini se da je Dušku pukao film kada ga je Jelena prijavila policiji za nasilje u porodici za Božić i kada je on dobio i zabranu prilaska svojoj supruzi. Još od tada se nagađalo da li će uspjeti da premoste i ovu prepreku i bilo je  puno onih koji su mislili da su stvari između njih već izglađene ali je sada jasno da se to nije desilo.

Jelena je u svojoj objavi jasno stavila do znanja kako se Duško više ne vidi dijelom njihove porodice i da će sve tehničko pravne stvari između njih biti rješavane u periodu koji dolazi. Ona je istakla da je ovo jako težak period i za cijelu porodicu posebno za njihove kćerke i zamolila je sve da pokažu razumijevanje. Na kraju je dodala da ne želi da moli medije da ih ostave na miru jer zna da bi to bilo uzaludno.

Duško koji  inače nije redovan korisnik društvenih mreža se po ovom pitanju još nije oglasio ali je zato jučer okačio fotografiju sa svojim i Jeleninim kćerkama Nikom i Atinom u automobilu. Sa njima se nalazila i jedna drugarica i očito je da su bili negdje na kupanju i da su uživali.

Preporučujemo