ŠABAN SE U GROBU OKREĆE! EVO koliko je nesretnik izgubio na kocki, Goca vraća dugove…. HAOS OD DETETA!

0

Deca od Šabana Šaulića su svakako podmirena za celi život, i ne moraju ni za čim da brinu, jer realno, Šaban Šaulić je samo od svog glasa zaradio za par života. Međutim, koliko god bilo para na kamari, Goca šaulić može potrošiti duplo više. Već smo par puta pisali na tu temu, kada je Goca bukvalno plakala u medijima, jer nema od čega da živi?

I da je potrošila celu ušteđevinu, šta je sa Šabanove austrijske penzije koja iznosi sskoro 4.000 evra, a koju je on za života uplaćivao u austrijski penzioni fond? Ilda Šaulić ima svoju karijeru, suprug joj je poznati američki biznismen, dok je njegov sin Mihajlo ipak veliki problem, i možda i najveći u celim Šaulićima. 

Naime, kako kruže priče po kuloarima, Mihajlo Šaulić je raskinuo zaruke sa dugogodišnjom devojkom, i to zbog kocke. Ona više to nije podnosila, i rekla je kasino, ili ona. On je ipak bio slab na rulet, tako da je sve otišlo nizbrdo, a on je potrošio skoro svu ušteđevinu, prodao je i stan koji mu je ostavio otac u nasledstvo, a sada se priča da čak i kamatari, to jeste zelenaši iz Beograda traže njegovu glavu, jer se zadužio preko guše. 

Čak je morala da interveniše i njegova majka, Goca, koja je morala da diže kredit, ne bi li spasela svoga sina. Da li ste vi čuli za ove priče, i mislite li da su kuloarske priče zapravo istinite? Pišite nam u komentarima sva vaša mišljenja..

Preporučujemo