SA SAMO 4 GODINE POSTALE MILIONERKE, A DANAS ŠOKIRAJU IZGLEDOM: Niko nije toliko uništio svoj život kao njih dve! (FOTO)

0

Svi znaju šta je holivudski san – proslaviti se, obogatiti i onda živjeti kao bubreg u loju, ali je činjenica da je to jako teško ostvariti. Konkurencija je ogromna i zaista se morate isticati i truditi da budete zapaženi, a ni tad vam ništa nije zagarantovano kao što mnogi to zamišljaju.

Štaviše, često čujemo koliko se holivudskih zvijezda predozira ili vidimo kako se podvrgavaju raznim plastičnim operacijama da ostanu atraktivne. Danas vam donosimo dvije sestre blizankinje koje spadaju među najbogatije estradne zvijezde svijeta, a glumom se ne bave više od petnaest godina. Obogatile su se kao male djevojčice i danas su još imućnije. Radi se o dječijim glumicama i zvijezdama Ashley i Mary-Kate Olsen koje su danas multimilionerke i čije bogatstvo se procjenjuje na nekoliko stotina hiljada miliona dolara i to sve od glume i produkcije, budući da već dugi niz godina imaju svoju produkcijsku kuću za sve od filmova do video igara.

Firma “Dualstar Entertainment” postoji skoro trideset godina, i sestre Olsen su glavne u toj firmi i to im je veliki profit od kojeg su napravile itekakvu imperiju. Također su u svijetu mode i svojevremeno su popularizirale modne stilove kao što su boho ili čak i beskućnički stil.

Iako su popularne i poprilično imućne, ove dvije sestre se godinama već skrivaju od kamera i medija i ne mogu baš da ih podnesu, s obzirom da su pred kamerama još otkako su imale samo šest mjeseci! Ukoliko vas interesuju bogate sestre Olsen i njihova priča o uspjehu, kliknite na link ovdje.

Preporučujemo