SA NJIMA SU HIRIURZI IMALI PUNE RUKE POSLA! Ovako su ove zvezde izgledale bez operacja, pogledajte samo broj tri i sve će vam biti jasno! (FOTO)

0

TV ličnosti su jedne od najgledanijih, jer kako i sama reč kaže rade na TV- u. U poslednjih par godina ljudi sve manje koriste svoje TV prijemnike a sve više svoje mobitele, tablete i laptope na kojima na raznim sajtovima, kako onim kkoji se plaćaju tako i onim besplatnim, gledaju sadržaj koji im se u tom trenu dopada.

Postoji mogućnost da je to sve zbog lošeg TV programa i sadržaja, jer većina programa prikazuje stare emisije i serije odgledane već hiljadama puta. No kada pogledamo na primer jurarnje programe vidimo da su voditeljke prelepe, a voditelji sređeni i doterani. Naravno nisu oni to sami od sebe uspeli, pa tako vidimo i da je estetska korekcija sveprisutna u našim životima.

Svi oni koji se bave bilo kojom formom umetnosti odnosno estrade podvrgli su se nekim estetskim korekcijama i operacijama, a sada predstavljaju standarde lepote. To je sve lažno jer je osoba promenila toliko toga na sebi da je prestala i biti ista osoba. To sve loše uteče na devojčice i mlade devojke, posebice tinejdžerke koje taj standard za lepotu uzimaju kao i standard za njih pa se sa njima poistovećuju.

Neke su naravno lepe, ne kudimo ih sve, ali ima o ih koje su striktno plastične. Naravno ima i onih koje su u sredini pa su tako imale ponejku operaciju, ali se nisu izmenile do neprepoznatljivosti.

Preporučujemo