SA 20 GODINA SAM ZAVRŠILA U HAREMU NAJBOGATIJEG ČOVEKA SVETA: Smenjivala sam se sa 11 žena, a samo zbog jednog se KAJEM!

0

Često možemo čuti priče o bogatim šeicima koji imaju hareme ali mnogi ne vjeruju da takvo nešto postoji u 21-om vijeku. Međutim da su neke od tih priča istinite pokazuje i ispovijest nekada poznate manekenke Džil Dod koja je svojevremeno uživala u životu i luksuznim putovanjima i zabavama a zbog njene ljepote su joj se muškarci bacali pod noge.

Onda je na jednoj žurci u Monaku 1980. godine upoznala čovjeka koji je bio ekstremno bogat i koji je od nje bio stariji 25 godina. Ona je tada bila djevojčurak od 20 a ovaj trgovac oružnem je važio za najbogatijeg čovjeka na svijetu. Ikako je imao već 11 žena ona je pala na njegov šarm i kaže da činjenica što je ekstremno bogat nije imala toliko uticaja koliko je oduševila njegova inteligencija i smisao za humor.

On je prilikom njihovog prvog susreta na njenoj ruci vlastitom krvlju ispisao Volim te i time je oborio s nogu. Nije odustajao od nje i pratio je po cijelom svijetu sve dok nije pristala da postane njegova žena što je po zakonu u Saudijskoj Arabiji dozvoljeno i ona je pristala.

Dodova koja je izdala svoju autobiografiju je u njoj napisala da je tako postala jedna u nizu žena koje su se smjenjivale da bi imale odnose sa čovjekom kojeg vole. Adnan i ona su potpisali ugovor na pet godina u kojem se on obavezao da će brinuti o njoj što je i ispunio. Ona je imala svoju kuću na njegovom velikom imanju koja je bila izdvojena od ostalih i u početku joj nije smetalo što mora čekati na red da se vidi sa njim. Ostatak pročitajte ovdje.