SA 13 GODINA KLELA JE DJECU EMINI JAHOVIĆ, IZBAČENA JE IZ TAKMIČENJA: O ovom skandalu je cijela Srbija brujala, OVO je ona danas! POSTALA JE VELIKA ZVIJEZDA (VIDEO/FOTO)

0

Ilma Karahmet proslavila se prije šest godina u muzičkom takmičenju “X faktor”, koji se emitovao na TV Pink . Ona je tada imala samo 13 godina, a njen glas i talent su hvalile naše neke najveće zvijezde. Poslije toga takmičenja i razočarenja bila se malo povukla, a onda se opet vratila sa novom pjesmom Ilma je danas mnogo zrelija ali je u pjevanju napredovala mnogo.

Ona je u X Faktoru bila došla do samoga finala, ali je se također pamti i po njenoj pobjedi u RTL-ovim Zvijezdama. Interesantno je da je na tom takmičenju Ilma pobijedila sa pjesmom Marije Šerifović- Molitva, a kasnije ju je i sama Marija pohvalila kako je otpjevala pjesmu .

Ilma je tadašnje članove žirija i publiku oduševila i izvedbom pesama kao što su „Hurt“, „Power of love“ i drugim, i time pokazala svestranost ka svim muzičkim žanrovima te odnela ubedljivu pobedu u superfinalu.

Svi se sjećaju da je u X Faktoru Ilma imala zaista žestok sukob sa pjevačicom Eminom Jahović, nakon što je Emina presudila da Ilma ispadne iz daljnjeg takmičenja, pa je Ilma putem društvenih mreža uputila Emini i neke kletve: ”Hvala ti Emina, imaš svoju djecu i dabogda te usrećili kao što si ti mene – napisala je tada Ilma Karamhet. Ipak, nakon toga Ilma nije odustala od pjevanja i već iza sebe ima nekoliko hitova

Istakla je da se nakon svega i čula sa Eminom te da su njih dvije izgladile svoj odnos, mada nije mnogo htjela da priča na tu temu. Ona je rekla da je shvatila da su neki bili u pravu kada su joj tada rekli da je premlada za tu vrstu takmičenja, ali je istakla da nikada nije ni pomislila da odustane od pjevanja.

Danas Ilma izgleda ovako, već je i u braku, a na Youtubu neke njene pjesme imaju već osam miliona pregleda

 

 

Preporučujemo