RUSKA MAFIJA JE HTELA DA ME UBIJE! Radoš Bajić zamalo izgubio glavu zbog DUGA OD 500.000$, a evo kako je VRATIO NOVAC! (FOTO)

0

Jedan od omiljenih glumaca u Srbiji je Uroš Bajić koji se posljednjih godina bavi i režijom i sljedeće godine treba da izađe njegova nova serija Heroji Halijarda. On je objavio i svoju biografiju  pod nazivom Moj život Moja priča u kojem su opisane razne dogodovštine iz njegovog života.

U jednom dijelu govori i o njatežem periodu u svom životu koji se desio u razdoblju od 1996. pa do 2006. godine kada je doživio i kako je on to nazvao izgon iz svoje profesije i kada se morao boriti za sami opstanak svoje porodice. Njegovoj supruzi Mileni su ljekari krajem 1995. godine postavili dijagnozu zloćudne bolesti na dojci i on tada odlučuje ne samo zbog toga nego zbog sveopšte situacije, rata koji se odigrao na tlu Jugoslavije i strašnih društvenih i socijalnih prilika, da prestane da se bavi glumom jer mu se činilo da njegov posao nikome nije potreban.

Njega politika nikada nije interesovala ali on jeste političare jer je bio poznata i omiljena ličnost kod naroda pa su pokušavali da ga vrbuju sa raznih strana ali ih je on sve odbio i ostao kako kaže doslijedan sebi. Međutim kada je odbio ponudu ženi Slobodana Miloševića Mirjani Marković to je značilo i kraj njegove tadašnje karijere i njegovo ime je jednostavno precrtano.

Sljedećih deset godina njegovo ime se nije našlo ni u jednoj seriji ili filmu koji je snimljen u Srbiji. On je opisao kako je jednog dana dobio poziv da se javi na razgovor u bivšu zgradu CK Srbije i tamo ga je dočekao general u penziji Stevan Marković koji mu je rekao kako je odlučeno da Radoš Bajić bude učlanjen u stranku JUL i da bude koordinator za kulturu. Ostatak pročitajte ovdje.