Rodio se mali Šijan! PORODILA SE BOJANA RODIĆ Evo koje je ime Šijan dao sinu… Baba Goca PALA U NESVEST kad je čula…AUH (FOTO)

0

Do sada smo jaako puno puta pisali kako mlađa sestra Bogdane Ražnatović je u drugom stanju i kako očekuje dete sa Zoranom Šijanom, sinom poznate srpske pevačice Goce Božinovske. Njihovi odnosi su se malo pokvarili u poslednje vreme, otpratili su jedno drugo sa Instagrama, i očito da više među Ražnatovića i Šijana ne vlada toliko dobra atmosfera. 

Čak je i Goca pre neki dan izjavila da kada se sin njen bude ženio, nema šanse da zove Cecu na svadbu, jer i nju niko nije pozvao na svadbu kada se ženio Veljko zza Bogdanu. Međutim, danas ipak neke lepe vesti, a to je da je Goca Božinovska postala baba. 

Sina su dobili, a dali su mu ime Zoran, a on se oddmah oglasio na Instagramu, te je poručio supruzi da je voli najviše na svetu. Inače, Bojana i Mirko će se uskoro venčati u krugu porodice pred matičarem, kumovima i sveštenikom. Nedavno se pisalo da se Goca navodno protivila tome što su Bojana i Mirko se jako potrošili u ova krizna vremena, jer su potrošili čak 10.000 evra na renoviranje bazena, kao i kuće pred dolazak bebe na svet.

Goca je također izjavila da je u super odnosima sa sinom i snajom, i da je presretna što je napokon dobila unuka, i za razliku od Cece neće joj smetati da je unuk zove baba. Kako je istakla, već je ranije dogovoreno da mališa nosi ime po dedi, i da mu bude uvek na pameti, jedino joj je žao što ga nikada nije video. 

Preporučujemo