Showbizz

Rodila je prije 2 sedmica, a onda donijela važnu odluku i rasplakala fanove: Ovo od Seke Aleksić niko nije očekivao: Kako je mogla?

Poznata pjevačica Seka Aleksić zajedno sa svojim suprugom Veljkom Piljkićem će uskoro postati ugostitelj, a kako su izjavili za medije, uveliko rade na pokretanju novog biznisa.

Dakle, Veljko i Seka planiraju da otvore kiosk sa zdravom hranom, a radove na novom projektu polako privode kraju.

– Poznato je da njih dvoje u posljednjih nekoliko godina strogo vode računa o pravilnoj ishrani, zbog toga žele da svoje zdrave navike prenesu i na druge. Pored toga što će imati široku ponudu zdravih obroka, pjevačica i njen suprug planiraju da angažuju i nutricionistu, koji će dijeliti savjete svima koji se budu hranili kod njih – otkriva izvor za medije.

– Otkako su se Seka i Veljko vjenčali, njegov prvobitni plan je bio da pokrene sopstveni biznis. Ali, kočilo ih je to što se dugo nisu stekli uslovi za to jer im je oboma najprije Sekina karijera bila prioritet, a zatim i njihova porodica. Tek kada je drugi put ostala trudna, počeli su da razgovaraju o novom biznisu – kaže izvor, te dodaje da je kiosk sa zdravom hranom bio logično rješenje.

– Veljko se već dugo profesionalno bavi kik-boksom , a takav szil života zahtjeva poštovanje i praćenje rigoroznih dijeta. Zbog toga je oduvijek želio da otvori restoran zdrave hrane kako bi zdrave navike prenio i na druge ljude. Predložio je svojoj supruzi, Seki da to urade, ili bar da pokušaju, a njoj se ideja odmah dopala – kaže izvor i objašnjava da bračnom paru nije dugo trebalo da pređe put od ideje do realizacije.

Oglasi – Advertisement