Rodila je Marinku vanbračnog sina, Slavica o njoj misli samo JEDNO: Evo kako izgleda žena koja je bila tajna ljubav Marinka Rokvića (FOTO)

0

Prošle godine je estradne scena ostala bez velikih i poznatih pjevača i pjevačica koje je odnijela korona ili zloćudna bolest a jedan od njih je i Marinko Rokvić koji je duže vrijeme bio bolestan i borio se do samog kraja iako je bilo jasno da spasa nema.

On je utjehu nalazio u molitvi u crkvama i manastirima a njegovi sinovi su gra pratili i nisu ga nikada ostavljali samog. Poznato je da on iz braka sa svojom suprugom Slavicom ima dva sina Nikolu i Marka ali i da je u vanbračnoj vezi dobio sina Daria sa svojom prvom ljubavi Milom. Ikao je nikada nije oženio on je Daria čim je saznao za njega priznao i održavao je kontakt sa njim i upoznao ga je sa ostatkom svoje pordiice tako da i Nikola i Marko imaju dobar odnos sa svojim polubratom.

Dario je sa majkom živio u Sarajevu dok nije počeo rat početkom devedestih a nakon toga se njih dvoje sele u Kanadu. Dario je oduvijek znao ko mu je otac i uvijek su bili u kontaktu ali su se rijeđe viđali zbog velike udaljenosti koja je bila među njima. Dario je uvijek kada bi dolazio u Srbiju vrijeme provodio sa svojom braćom i vidjelo se da su složni i da se vole što je posebno bilo drago njihovom ocu, a i Slavica ima lijepo mišljenje o Dariu i njegovoj majci.

I Dariova majka Mila je održavala prijateljske odnose sa preminulim pjevačem upravo zbog njihoovg sina a kako Dario kaže ona je divna žena koja se uvijek trudila da mu priušti sve što mu je potrebno pa i više od toga. Dario je sretno oženjem portugalkom sa kojom ima i dva sina a Marinko je bio ponosan na svoju djecu jer su oni postali dobri roditelji svojoj djeci.

Preporučujemo