RETKO OBRAĆANJE ŽENE KOJU JE ROĐA RAIČEVIĆ VOLEO DO POSLEDNJEG DANA: Brojne laži su izgovorene, ovo je jedina ISTINA!

0

U devedestim godinama koje su na našim prostorima bile burne i turbulentne na estardnoj sceni u Srbiji se pojavio veliki broj pjevača i pjevačica koji su imali nekoliko hitova koji su bili jako popularni. Jedan od njih je bio i Rođa Raičević koji je iznenada preminuo u svojoj 41-oj godini a njegova smrt je obavijena velom misterije i dan danas.

Pjevač je pronađen mrtav u svom stanu 2001. godinw a nakon što je urađena obdukcija ustanovljeno je da je uzrok smrti bila prevelika doza heroina. Ovo je šokiralo njegove kolege i prijatelje koji nisu mogli da vjeruju da se on drogirao jer su ga poznavali kao trezvenu osobu.

Jedna od njih je i njegova tadašnja djevojka Dragana Mitić koja se desetak dana nakon njegove smrti oglasila u medijima i tada je u intervjuu koji je dala za Ilustrovanu politiku rekla da je on mrzio drogu. Ona je sa pjevačem bila u vezi šest gdoina i planirali su i vjenčanje a za nju skoro niko nije znao jer ona nije željela da se eksponira u javnosti.

Njih dvoje su se upoznali u diskoteci Trezor tako što je on poslao do nje svog kuma da je pita da se upoznaju. Ona je znala da je on popuilaran pjevač koji juri žene ali je nakon razgovora sa njim shvatila da je potpuno drugačiji od one slike koja je o njemu postojala u javnosti. Uskoro su započeli vezu ali i zajednički život i često su posjećivali njegovu majku u Nikšiću i oca koji je živio u Baru. Ostatak pročitajte ovdje.