Rekla je šta je imala! Mia Bjelogrlić na 32. rođendan Milana Marića DONELA VAŽNU ODLUKU, svi pričaju o njima!

0

Milan Marić je jedan od trenutno najpoznatijih glumaca u Srbiji a nedavno je prosalvio svoj 32-i rođendan. On svoj privatni život čuva strogo daleko od javnosti i iako je za Novu godinu procurila inforacija da je u vezi sa Miom, kćerkom poznatog starijeg kolege Dragana Bjelogrlića rijerko se mogu vidjeti zajedno u javnosti.

Milan je rođen u Beogradu i u njemu je odrastao sa svojim roditeljima i polubratom i polusestrom. Od malih nogu je zavolio glumu pa je u obdaništu obavezno učestvovao u svim priredbama a to se nastavilo i u osnovnoj i srednjoj školi. Glumio je i u Omladinskom pozorištu Dadov i po pozorištu se vrzmao kako je sam rekao, i kada tamo nije imao obaveza.

Pored glume veliki je ljubitelj sporta i bavio se i odbojkom i plivanjem ali najviše voli fudbal pa je čak i trenirao u omladinskom pogonu OFK Beograda. Prijemni na glumačkoj akademiji je položio iz prvog puta i diplomirao je u klasi profesorke Biljane Mašić 2013. godine. Kada je u pitanju njegov ljubavni život bio je u vezi sa puno starijom hrvatskom glumicom Ninom Violić koju je upoznao kada je ona sa svojim kazalištem gostovala u Beogradu.

Medijima je bilo interesantna njihova veza jer je Nina od Milana bila starija 18 godina ali nakon šest mjeseci su prekinuli. Sada uživa sa Miom ali i dalje se trudi da privatni život drži dalje od medija. Tako su glumcu na Instagramu mnogi čestitali rođendan ali ne i njegova djevojka i to je samo pokazalo da svoju ljubav čuvaju samo za sebe.