REKAO SAM ŽENI DA NE TREBA DA IMAMO DETE, JER ĆE BITI NARKOMAN! Milić Vukašinović s knedlom u grlu o ĆERKI koja se predozirala!

0

Jučer su svi mediji u regiji prenijeli vijest o nekada popularnom muzičaru Miliću Vukašinoviću koji se oglasio i rekao da živi na rubu egzistencije pa su se neki prisjetili i intervjua koji je dao nakon što je njegova kćerka Maja izvršila samoubistvo. On je tada rekao kada čovjek izgubi jedino dijete i život roditelja se ugasi pa je tako i sa njim.

Maja je godinama bila ovisnik o narkoticima a počela se drogirati kao jako mlada u tinejdžerskim danima. On je znao da izlazi i da ima dečka i ponekad bi primjetio kada se vrati kući da je pila alkohol ali je najveći problem bio taj što je taj njen dečko već tada bio na igli i nije trebalo dugo da se i Maja navuče.

Ona je poslije od Milića tražila da joj iznajmi stan i obećala da će se srediti ali je taj stan postao pravo narkomansko leglo i njegovoj supruzi Veri je trebalo tri dana da taj stan očisti. On se nadao da će Maja ispuniti svoje obećanje da će prestati da se drogira ali nije tako bilo i jednom mu je rekla kako ona ne može da ima nekog normalnog dečka nego samo narkomana.

Ona se za jednog takvog i udala a nekoliko puta je išla i na liječenje ali je brzo odustajala. Milić je otkrio i da je svojoj supruzi na početku braka rekao da ne bi trebali da prave djecu jer će biti narkomani na njega. On je za smrt svoje kćerke saznao iz novina u kojima je pisalo da se u Sarajevu Maja bacila sa prozora stana u kojem je živjela a njena djeca su joj davno oduzeta i smještena su u dom gdje se nalaze i dan danas.

Preporučujemo