Legenda narodne glazbe Lepa Lukić s ponosom slavi 83. rođendan, a zdravlje i mladenačku snagu zahvaljuje vedroj osobnosti, snažnom imunitetu i genetici naslijeđenoj od majke Gene. Lepa Lukić je nedavno otkrila tajnu imuniteta…

Za pjevačicu Lepu Lukić visoka tjelesna temperatura velika je nepoznanica jer zbog jakog imunološkog sustava nikada nije imala temperaturu. Lepa je istakla da je ponosna na svoje godine i da je njen vedri duh tajna njenog izgleda koji i u ovim godinama uspijeva da održi prirodnim putem.

– Nisam žena koja voli samo biti zatvorena u kući i provoditi vrijeme u zatvorenim prostorijama. Po prirodi sam mrzovoljna, a kako sam starila, postala sam i mrzovoljna. Ništa mi nije teško i volim sve probati. Kad god se prehladim ili imam fizički problem, simptomi traju jedan dan, a sljedeći dan se probudim kao potpuno nova. Ako mi vjerujete, nikad u životu nisam imao temperaturu, temperatura tijela mi je bila 36 stupnjeva kad sam se rodila, a takva je i dan danas.

Najradije jede cjelovite namirnice i jela “na žlicu”, a otkrio je i da ne voli meso i slatkiše. “Ne volim jaku hranu, volim da je sve prirodno. Iskreno mogu reći da jednostavno volim posluživati ​​hranu žlicom. Ne jedem roštilj. Nije da nikad ne jedem meso, jedem i to se događa, ali ne volim ga baš. Ni ja ne volim kuhati, ali uvijek nešto naručim. Volim suhe domaće kolače, a što se tiče kolača, nisam neki ljubitelj. Generalno ne jedem previše slatkiša, a niti se ne prejedam – zaključuje pjevačica.

Lepa je rekla da je bila podvrgnuta raznim zdravstvenim intervencijama, ali nikad kozmetičkim te da je za svoj izgled zaslužan genetski faktor. “Moja mama nikad nije imala puno bora i lice joj je bilo vrlo čisto. Ovo je moja situacija. Ne idem u kozmetičke salone. Koristim kozmetiku iz SAD-a koja mi se dostavlja na kućnu adresu. Skup je, ali je najbolji. Naučili su me da jednom tjedno napravim svoje omiljene maske i tretmane. Ali ako nemam dobre gene, nijedna krema na svijetu ne može sakriti moje bore. Osim toga, želim graciozno stariti i s ponosom nositi svoje godine.” – kazala je Lepa.

Preporučujemo