RAZVELA SE OD MILIJARDERA, PA “UPECALA” DRUGOG! Stariji je od nje 32 godine, a svi bruje o njihovoj VERIDBI

0

Danas pišemo o devojkama ali i muškarcima koji su postali preovladavajuća klasa ljudi u svetu, a to su svakako oni koji lepo izgledaju ali za gledanje morate platiti lepe sume novca. Tako je današnja tema Ampika Pikston koja inače ima 40 godina, a u Sedinjenim Američkim državama poznata je jer je velika rijaliti zvezda.

Ona je potvrdila da se verila sa milijarderom Dejvidom Sulivanom 32 godine satriji od nje, što znači da on ima 72 godine. Inače njegovo bogatstvo procenjeno je na više od milijardu funti, a sa Ampikom se poznaje godinama.

Otprilike 10 godina se intenzivno druže, a sada su se odlučili i oprobati kao ljubavni par i stati na ludi kamen, a zaprosio ju je na njen rođendan. Blizak izvor ovom paru je američkim tabloidima izneo istinu o njima i rekao da je naravno svima očigledno da postoji ogromna razlika u godinama, ali da to ništa ne znači jer su njih dvoje strašno zaljubljeni.

Oni su svoju vezu i romansu krili zbog svoje dece ali i bivših partnera, no sada su odlučili da je toga dosta i da je dovoljno vremena prošao. Od njega je dobila 11 i po karatni dijamantni zaručnički prsten, a nije se ni trena premišljala. On je pre ovoga u braku bio 25 godina, a ona je bila u braku takođe sa milijarderom sa kojim ima sina, tako da su se našli.

Preporučujemo