“Razvela sam se zbog tebe, vrati PARE”: Predrag iz Obrenovca se ŠOKIRAO kad je video svoj auto (VIDEO)

0

Da je danas sve moguće u svetu, uverili smo se do sada jako puno puta. Ljudi su spremni na sve i svašta, pogotovo iz razloga da se za njih čuje i da se pojave na društvenim mrežama ili nekom veb portalu. Pažnja i klik su doveli do toga da dana smožemo da vidimo sve i svašta po pitanju video klipova i zanimljivih fotki. 

Mi danas govorimo o osobama koje se “švaleraju”, a takvih je na žalost u današnje vreme sve više i više. Jednostavno takva su vremena došla da u vezama, a na žalost i u brakovima sve više i više nevernih osoba, kojima se definitivno osladi da hvata krivine. Razloga je mnogo za takvo nešto. 

Nezadovoljstvo u samoj vezi, koje je uzrokovano sa nepažnjom drugog partnera, zanemarivanjem, raznim ekonomskim faktorima i drugim elementima, ali to opet ne opravdava drugu stranu da uradi nešto takvo. Mi danas govorimo o jednom slučaju koji se desio u Srbiji, a koji je osvanuo na svim portalima, a u glavnoj ulozi je čovek kojem je ni krivom ni dužnom neko išarao skupoceni džip, a materijalna šteta je preko 2.000 evra. 

Predrag Nikolić je iz okoline Obrenovca, i on je pre par jutara umesto na posao, morao da vulkanizera da zameni sve 4 izbušene gume, a celo auto mu je bilo išarano ali se to ipak može prebrisati. Ono što je bilo napisano ni njemu samom nije bilo jasno, jer je oženjen već duže vreme, “Vrati pare švaleru”. Bilo je tu i drugih uvredljivih poruka, kao i slika polnog organa, a njemu nije jasno ko je to uradio, jer nikada nije prevario svoju ženu. 

Preporučujemo