Novo Showbizz

RAZAPELI ANU NIKOLIĆ! Lice je ispijeno, nogu skoro da nema, GOTOVA JE!(FOTO)

Kao što znate priča o Ani Nikolić je više nego jednostavna. Žena je prošlog januara bila u totalnoj banani. Propao joj je brak sa poznatim reperom Rastom, otkazali su joj svi saradnici na novom albumu tako da je upala u veliku krizu i depresiju i zdebljala se do rekordnih 122 kile. Ličila je na oklopni tenk, i nije nigdje izlazila, a ko bi?

https://www.instagram.com/p/CDhLobbHNb0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Onda je sredinom prošle godine otišla na operaciju želudca, i jako je brzo sve urodilo plodom, mršala je jako brzo, ali je onda počela da pretjeruje. Sa 122 spala je na 50 kila i izgledala je poput živog mrtvaca. SLike koje je radila u Tunisu na snimanju novih spotova su definitivno šokirali cijeli balkan. Fanovi su je po Instagramu savjetovali da je počela malo više pretjerivati i da nije zdravo.

Ona se čak sa njima upuštala u raspravu, i nije dala sebi dokazati. Problem je očito psihičke prirode, jer ako ona misli da na ovu figuru treba još da smrša, onda joj nešto nije u redu sa glavom. Po Instagramu svaki dan izbacuje storije, a na slikama izgleda kao da jedva stoji na nogama, koje su kao 2 čačkalice. Ne može se reći da je u pitanju više depresija.

https://www.instagram.com/p/CD6-pVBnI8v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Sredila je sebi život koliko toliko, nove pjesme su tu, mala Tara je kod nje a vikendom je kod oca. Plaća alimentaciju, a njoj je ostalo da se posveti karijeri, ali ipak, ona i dalje forsira dijetalnu ishranu i program mršavljenja. Mislite li vi da je ona ipak malo više pretjerala? Ostanite i dalje uz nas…

Oglasi – Advertisement