RASTURANJE BRAKOVA IM DOĐE KO HOBI! Sve je krenulo od Lune i Slobe, a završilo s njih dvoje! ONI SU NAJVEĆI PRELJUBNICI NA ESTRADI!

0

U današnje vrijeme su preljuba i razvodi postali skoro pa normalna stvar što samo pokazuje koliko su se promijenile moralne vrijednosti i u našem društvu koje je prilično tradicionalno. Kada su u pitanju rijalitri programi koji su najgledaniji format TV emisija prva javna preljuba se desila u Zadruzi kada je pjevač Sloba Radanović prevario pred milionima gledalaca svoju suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani.

Vrhunac je bio  kada je prevarena supruga postala učesnik rijalitrija i kada je ušla u imanje  u Šianovcima i postala pobjednica te sezone. Nekoliko mjeseci kasnije su Sloba i Luna prekinuli svoju vezu. U trećoj sezoni Zadruge je košarkaš Marko Janjušević Janjuš ušao u Belu kuću kao oženjen čovjek ali je svoju suprugu nakon nekog vremena prevario sa starletom Majom Marinković.

Njih dvoje su imali jako turbulentnu vezu u kojoj je bilo jako puno svađa pa i fizičkih obračuna a on se pravdao kako je Maju zavolio. Njegova supruga mu je po izlasku iz rijalitija ovu prevaru oprostila ali je on opet u sljedećoj sezoni uradio istu stvar i ponovo se spetljao sa Majom što ga je na kraju koštalo braka.

I Nikola Grujić Gruja je svoju nevjenčanu suprugu sa kojom ima dvoje djece prevario u rijalitiju sa Milanom Šarac sa kojom je bio nekoliko mjeseci u vezi ali su prekinuli pred samo finale rijalitija. Kako je jednom prilikom rekao sa suprugom je ostao u korektnim odnosima i djecu viđa svaki dan. U četvrtoj sezoni Zadruge je Kristijan Golubović koji je bio u braku sa Ivanom započeo vezu sa Kristinom Spalević sa kojom je i danas i očekuju i prinovu. Ostatak pročitajte ovdje.