Rado bi izbrisao OVAJ snimak: Vojin Ćetković se pojavio u spotu BIVŠE DEVOJKE, poznate pevačice! Pesmu SVI znate! (VIDEO)

0

Dosta žute štampe je često zasnovano na tračevima o poznatim ljudima, a izgleda da su uvijek najatraktivniji oni koji ostanu nepotvrđeni duže vrijeme. Takvi tračevi naprave cijelu mitologiju o nekoj slavnoj ličnosti i njenom životu koja na kraju može da se ispostavi kao neistinita ili nepostojana te da možda i ugrozi reputaciju te osobe.

Ali dobar dio ovih priča inače bude samo šuškanje o tome da su u nekoj vezi s još nekom slavnom ličnosti, pa svi vole da špekulišu i istražuju. Danas vam donosimo baš takav slučaj koji se vuče još od 1995. godine i radi se o paru o kojem se dugo šuška. Naime, širom Beograda se dugo pričalo o tome da su pjevačica i kćerka slavnog muzičara Kornelija Kovača Kristina Kovač i Vojin Ćetković u vezi, ali dugo nije bilo nikakve potvrde od ovog para. Niko ne zna da li su oni zaista bili u vezi, ali se još uvijek špekuliše.

Prateći onu staru poslovicu “gdje ima dima tu ima i vatre”, mnogi fanovi ovih estradnih zvijezda su se zadali u ovu istragu, ali nisu imali dovoljno sreće da saznaju da oni zaista jesu zajedno ili da su makar bili zajedno u proteklih 25 godina, ali ima jedan trag.

Ovaj trag je zapravo spot iz 1995. godine, a pjesma je od grupe K2 i zove se “Ajmo u život”. U spotu su obje kćerke Kornelija Kovača – i Aleksandra i Kristina, a s njima se pojavio i Vojin Ćetković pa su svi osjetili hemiju između njega i Kristine, ali to je samo ostalo na tračevima.

 

 

Preporučujemo