“RADIJE BIH DA GA NEMA, NEGO DA ŽIVI SA OCEM. JA SAM POBIJEDILA”: Ono što je ova majka uradila svome sinu LEDI KRV U ŽILAMA – Ono što je rekla na suđenju skamenilo javnost-MONSTRUM (FOTO)

0

Lesley Speed (44)  iz Velike Britanije trenutno je u zatvoru zbog svoga zločina i čeka na konačnu presudu,a  prema pisanju medija vjerojatno je čeka doživotna kazna zatvora. Ovaj slučaj je zgrozio ne samo javnost Velike Britanije, već i cijelog svijeta, kada se saznalo da je Lesley ubila svoga vlastitog sina Archiea, koji je imao samo 7 godina. Kkao je istraga pokazala, ova užasna majka je objesila sina šalom, a onda mu je još na lice stavila i jastuk kako bi bila 100% sigurna da više ne daje znakove života. Na kraju se pokazalo da je to učinila jer se nije mogla pomiriti za činjenicom da će izgubiti starateljstvo nad sinom, a samo sedam dana prije tragedije ona je svom bivšem mužu poslala pismo u kojem je između ostalog pisalo: “Nadam se da ćeš znati živjeti sa ovim bolom do kraja svog jadnog života.”

Inače tijelo nesretnog dječaka je pronašao novi partner od Lesely, Darren Jones, a izvršila je ubistvo na dan kada je trebalo biti ročište na sudu. Nju je partner pronašao u kupatilu, svu krvavu, jer je pokušala nakon svega da oduzme sebi život, ali je Hitna pomoć uspjela da je spasi, jer nije napravila previše duboke rezove na rukama, kada je pokušala da sebi prereže vene

Kasnije, tokom suđenja, ona je sve priznala bez imalo kajanja i suza, a njena izjava je skamenila sve prisutne, a i cijelu javnost kada su sve prenijeli mediji, a između ostalog u svojoj izjavi je rekla i ovo:

“Jeste, ubila sam ga. Vlastitog sina. Šta sam drugo mogla. Bolje mrtav nego u rukama tog monstruma, mog bivšeg. On je mislio da će me pobijediti, prevario se. Ja sam njega pobijedila. Ali, ja odbijam prihvatiti to što svi tvrde da sam loša majka. Ja sam to uradila teška srca. Moj sin me je to zamolio. Sam je rekao ‘Mama možeš li me ubiti, neću da živim bez tebe’, a ja sam mu ispunila želju. Da li me to sada čini lošom majkom?” 

Preporučujemo