RADI ZA 33.000 DINARA I KOPA KANALE: Ovo je SIN Zlate i Peje – povezuju ga sa neudatom sestrom Rodić!

0

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva priča, koja totalno odudara od današnjih klišea u kojima deca poznatih osoba žive kao bureg u loju. Dovoljno je smo pogledati nInstagram profile od tih mladića i devojaka i da vidite rasipanje sa skupocenim satovima i automobilima,  sve to ide na račun njihovih roditelja. 7

Mi vam danas predstavljamo iglu u plastu sena, a tiče se sina od popularne sprske pevačice Zlate nPetrović i poznatog TV voditelja Peje, a njihov sin se zove Jovan i već jako dugo vremena radi u jednom beogradskom butiku za platu od 33.000 dinara. Kada su ga novinari Kurira pitali zašto radi u butiku kada može da ima sve na tanjiru, on je rekao da voli da ima svoj dinar u džepu zarađen, i da nikoga ne moli za pare. 

Njegova plata je oko 285 evra, i još na ssve to stigne i da studira, druga godina je studija i ima sve 9 i 10 kaže njegova majka Zlata koja je zajjedno sa pejom i više ego ponosna na ssvoga sina. Iznenadio je roditelje kada je rekao da želi da kupi svoje auto, iako mu roditelji mogu posuditi svoja, ali on jednostavno želi svoje auto. 

Nedavno je izašla njegova fotka kako kopa kanal a slika sa lopatom u ruci je dobila jako veliki broj lajkova. U slobodno vreme se druži sa Mirkom Šijanom, a vezuju ga za Natašu jedinu neudatu sestru Rodića, a majci Zlati se ne sviđa što je ona starija od njega. Ima i video sa njihove poslednje proslave kada je Mirko dobio sina. 

Preporučujemo