Poznata pjevačica Ana Kokić je već više od tri godine sama sve od razvoda od poznatog vatrepoliste Nikole Rađena i iako se mnogo nagađalo ko je novi muškarac u njenom životu pjevačica tvrdi da on ne postoji i da joj odgovara što je sama i nije u vezi.

Zato je mnoge izneandilo kada je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila svoju fotku na kojoj se nalazi u zagrljaju javnosti nepoznatog muškarca i svi su pomislili da je na pomolu nova ljubav ali su brzo razuvjereni. Saznalo se naime da je u pitanju jedan od njenih poslovnih saradnika sa kojim je i prijatelj te za sada pjevačica ostaje sama ali je pitanje do kada će biti tako.

Naime nju su odmah nakon razvoda mediji povezivali sa jednim grčkim košarkašem ali to ona nikada nije pootvrdila. Ona je nedavno u jednom intervju ponovila kako nema namjeru da se zaljubljuje ponovo bar ne u skorije vrijeme jer joj jako godi samoća. Ana je ispričala i da je njeni prijatelji stalno ispituju hoće li se skoro nešto promijeniti kada je njen ljubavni status u pitanju a ona im je odgovorila da ne osjeća nikakvu potrebu za tim te da se osjeća sretno sama sa sobom i da joj jemnogo trebalo da dođe do tog stadija.

Otkrila je i da smatra da je zdarvije biti kvalitetno sam nego sa bilo kim nekvalitetno. Ipak ne bježi od ljubavi i ako sretne neku osobu koja će je privući i ko će na nju pozitivno uticati i dati joj energiju koja će uduplati njen sadašnji osjećaj, to joj je sasvim u redu.

Preporučujemo