Showbizz

Rada Manojlović progovorila o trudnoći: Beba stiže ove godine: Čestitke stižu sa svih strana!

Popularna pjevačica Rada Manojlović i Haris Berković odlučili su se na jedan bitan korak u novoj 2020. godini.

Pjevačica je izjavila da joj je od svadbe bitnije nešto sasvim drugo.

“Nama iskreno mnogo više znači preseljenje u novi stan, nego svadba i sam čin prosidbe. Dovoljno smo romantični preko cijele godine, tako da nam toga ne manjka, mi smo više praktični. Ove godine je u planu stan”, otkrila je Rada za “Star”.

“Na bebi ne radimo, ali s obzirom na to da godine prolaze i da ja neću postajati sve mlađa, možda bi u narednoj godni mogli da razmišljamo u tom pravcu. Svakako da je beba važnija od svadbe ako ćemo tako nekako poslagati prioritete”, kazala je Rada, progovorila o stanu:

“Nisam kupila stan da kolegama zapušim usta jer ne živim zbog kolega, niti bilo šta radim zbog njih. Nisam kupila još. Kupiću stan, ali zbog sebe, a kome se priča, naći će novu temu. U svom životu se bavim samo onim što mene zanima i što mi je u tom trenutku prioritet.”
Pored ovoga, Rada je dodala da je od početka u odličnim odnosima sa Harisovom porodicom i kako su oni zaista divni ljudi.

Tako da bi u narednoj godini mogli očekivati prinovu od strane Rade Manojlović i njenog momka Harisa Berkovića. Moramo podsjetiti da su oni već dugo zajedno i da svi sa nestrpljenjem očekuju svadbena zvona, ali se to još uvijek nije desilo. U toku ovog intervjua Rada je izričito naglasila da postoje bitnije stvari i od zaruka i svadbe a i romantike.

Oglasi – Advertisement