RADA MANOJLOVIĆ NAKON TOLIKO GODINA PRIZNALA ŠTA JE URADILA ROĐENOJ SESTRI: Kaje se, otkrila GORKU ISTINU!

0

Mnogo ljudi na našem prostoru živi u siromaštvu i čini se da političari na vlasti ne žele da to prestane biti tako. Na sreću nekih ljudi, oni se uspiju probiti na estradu ili drugdje i zaraditi dosta novca za sebe i porodicu, a pritom ne postanu iskvareni radi prijašnjeg iskustva.

Siromaštvo čovjeka nauči da više cijeni novac i rad, a to zna i pjevačica Rada Manojlović koja je jako vezana za svoju porodicu. Ona i njena sestra Maja su jako bliske, ali priznaje da nije uvijek bila najbolja prema njoj kad su bile djeca i malo se kaje zbog toga. Odrasle su u mjestu gdje su manje više svi bili siromašni, ali za razliku od svojih drugarica, njih dvije nisu plakale i dramile kad im se nešto nije moglo kupiti jer su razumjele da ne mogu to priuštiti. Mama i tata su išli na njivu, a Maja i Rada spremale kuću.

Tako su provele djetinjstvo, a Rada je starija sestra pa je stalno branila svojoj sestri da radi neke stvari i donosila je odluke za nju, čak i kad nije bila upravu pa se danas kaje zbog toga. Danas njih dvije više nemaju majku, ali cijene svaki trenutak s njom.

Rada kaže da je njena majka oduvijek htjela za nju da bude slavna i drago joj je što je to ispunila radi majke, ali priznaje da je bila više tatina mezimica. Dodala je to da joj je majka posebno bila dobar savjetnik oko momaka jer je znala odlično da procijeni.