RADA MANOJLOVIĆ LIJE SUZE RADOSNICE! Najlepše vesti u domu pevačice, dan koji se NE ZABORAVLJA: DOČEKALA JE!

0

Najpopularnije muzičko takmičenje u regiji je već dugi niz godina Zvezde Granda kroz koje je prošao veliki broj takmičara ali je većina njih pala u zaborav i počeli su se baviti nekim drugim profesijama. Samo nekolicina je ostala u muzičkim vodama i napravili su solidne karijere i postali poznata imena na estradnoj sceni a jedna od njih je i Rada Manojlocvić koja se pojavila u sezoni koja je po mišljenju mnogih imala i najtalentovanije pjevače.

Rada je tada bila u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem kojeg je upoznala upravo na takmičenju ali je pritisak medija i javnosti bio prevelik i njih dvoje su se rastali u ne baš dobrim odnosima. Nakon Milana Rada je uplovila u vezu sa devet godina mlađim kolegom iz Bosne i Hercegovine Harisom Berkovićem i bili su godinama zajedno i već se šuškalo i o vječanju a onda su mediji pisali kako su prekinuli i to upravo zbog Milana sa kojim se Rada ponovo zbližila.

Navodno je Harisu smetalo ne samo njihovo druženje nego i to što se Rada pod Milanovim uticajem puno promijenila i počela je da obilazi manastire i crkve i posvetila se vjeri. Sada se opet piše da Rada više nije sa Milanom nego da se pomirila sa Harisom ali nijedno od njh troje nije se javo izjašnjavalo o ovim navodima.

Ono što je sigurno istina je da je pjevačica nedavno proslavila svoj 37-i rođendan i to prilično skromno. Ona je sa svojom sestrom Majom otišla na slavljenički ručak a njeni fanovi su joj na društvenim mrežama poslali veliki broj čestitiki i lijepih želja.