Pjevačica Rada Manojlvić se predstavila široj javnosti u najpopularnijem mzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda i od tada je uspjela da napravi respektabilnu karijeru na estradi. Ona je dugo godina bila u vezi sa svojim kolegom iz Bosne i Hercegovine Harisom Berkovićem i prie dva mjeseca se pojavila i informacija da spremaju vjenčanje a onda su mediji pisali kako su prekinuli i više nisu zajedno.

Prije Harisa Rada je imala nekoliko momaka ali je kao i kod većine nas onaj prvi ostao je u srcu. Kada je javnost u pitanju poznato je da je njen prvi dečko bio također kolega Milan Stanković kada je ona imala samo 21 godinu. Rada koja je jedna od rijetkih pjevačica koja je izabrala da napravi kuću u svom rodnom selu Čartežu a ne da kupi nekretninu u Beogradu je sa Milanom provela nekoliko godina a tada se pretpostavljalo da je Milan njen prvi dečko jer su bili jako mladi.

Jednom prilikom je pjevačica govorila o svom ljubavnom životu i rekla je kako je tokom studiranja bila ludo zaljubljena u jednog Darka a toliko ga je voljela da mu je bila spremna oprostiti i to što je bio nasilan. Rekla je da je nikada nije udario niti na bilo koji fizički način bio nasilan ali da je tada bila spremna da mu sve oprosti.

Inače za nju je on već bi davno ispričana priča i od kako su raskinuli nisu više u kontaktu. Ipak Rada je iznenadila sve kada je rekla da bi bila u stanju i da oprosti nasilje ukoliko bi mogla da uzvrati istom mjerom, mada nasilje nikada nema opravdanje.

Preporučujemo