PUKLA TIKVA! – Venčanica ostaje nedosanjani san: Stigli DOKAZI da su RASKINULI Rada Manojlović i Haris Berković! (FOTO)

0

Pjevačica Rada Manojlović je široj javnosti postala poznata nakon što je bila učesnica najpoznatjeg muzičkog takmičenja u regiji Zvezdama Granda i nakon toga je uspješno nastavila da gradi karijeru na estradnoj sceni. Rada je godinama bila u vezi sa svoim kolegom pjevačem iz Bosne i Hercegovine Harisom Berkovićem i iako se prije par mjeseci pojavila i informacija da par sprema vjenčanje izgleda da od toga neće biti ništa.

Naime u medijima se špekulisalo i o tome kako će taj brak funkcionisati jer njih dvoje žive u različitim državama i različite su i nacionalnosti što je ovdje postala velika stvar i u mnogim slučajevima i prepreka nakon rata koji se desio u početku devedesetih godina.

Sada se u srpskim medijima piše kako je par raskinuo svoju vezu a kao dokaz uzimaju jedan snimak pjevačice koji se pojavio nakon jednog njenog nastupa. Rada je imala nastup u Gradačcu koji je rodno Harisovo mjesto u kojem i danas žive njegovi roditelji a pratila je ekipa Paparaco lova koja je željela da zabilježi nejn susret sa budućom svekrvom i svekrom.

Međuitm na njihovo iznenađenje Rada je poslije nastupa otišla pravo u hotel u kojem je i prenoćila a u Harisovu rodnu kuću nije otišla ni da pozdravi negove roditelje. Iako svi mediji bruje o tome Rada i Haris se nisu ovim povodom još uvijek oglasili tako da nije poznato da li je informacija o njihovom prekidu tačna ili Rada jednostavno nije htijela da uznemirava Harisove roditelje tako kasno. Šta vi mislite o svemu ovome?