PSIHOLOG SERGEJ LAZAROV TVRDI: Ovo je glavni uzrok nastanka svih bolesti!

0

Ljude danas muče razni problemi i čini se da svijet ide kamo ne treba – u propast. Mnogi su nesretni i povukli su se u sebe, a nivoi stresa su nikad jači. Depresija vlada među omladinom i veoma je jasno da kapitalistički sistem u kojem živimo stvara razne probleme duše.

Stres koji proživljavamo jer se bojimo kako ćemo preživjeti krizu i neimaštinu koja baš vlada na Balkanu je ubitačan. Ne može čovjek biti opušten kad zna da ne može zaraditi dovoljno za miran život i da ostvari neke želje svoje porodice. Jedan parapsiholog iz Rusije po imenu Sergei Lazarov smatra da ima rješenje. Pisao je mnoge knjige o ovome i on smatra da je važno da pustimo potrebu da kontrolišemo sve oko sebe i da će nas to odvesti do uspjeha i lakšeg života. Kaže da oni koji su uspješni prvo pronađu mir u svojoj duši pa onda idu naprijed.

Lazarov smatra da nas bijes, tuga i ostale neriješene emocije koje su negativne samo sputavaju u napretku u životu i dovode do fizičke bolesti. Smatra da kada mi sami postanemo nesretni i nezadovoljni onda tu energiju širimo tako što pričamo loše o drugima ili tretiramo druge na jako loš način.

Ključ svega je jednostavno da dostignemo neki balans u sebi i radimo na tome da sebi obezbijedimo sve što nam je potrebno kako bismo mogli pomoći i drugima i učiniti svijet boljim mjestom. Bilo da se slažete sa ovim parapsihologom ili ne, vjerujemo da mnogi ljudi žele čuti ovakav savjet danas.

 

 

Preporučujemo