PSIHIJATAR KOJI JE IZJAVIO DA ŽENE PREKO 50 GODINA NISU NIZAŠTA SADA DAO I SVOJE MIŠLJENJE O SLUČAJU KARLEUŠA- VRANJEŠ: Otkrio pravu istinu (foto)

0

Prije nekoliko dana u jednoj TV emisiji Ognjen Vranješ je po prvi puta govorio o svom sukobu sa Jelenom Karleušom a koji se desio prošle godine, a sa tom svojom pričom je zgrozio javnost. On je izjavio da se kaje zbog svega, ali i dabi sada uradio i sedam puta gore stvari nego što jeste. Karleuša je od samoga početka poricala da je bila u ljubavnoj vezi sa Ognjenom, ali su nju demantovale slike golotinje koje mu je slala, kao i sms poruke koje su procurjele u javnosti U vezi toga svoje mišljenje je imao i poznati psihijatar Jovan Marić, koji je napravio cijelu analizu ovog slučaja:

”Da bi se veze završila kako treba vi morate da posjedujete takozvanu “vještinu raskida”. To znači da kada dođe do kraja, morate tu osobu da uvjerite da vi niste dobri za nju, da bi vas ona ostavila ili da jednostavno otvoreno i ljudski sa njom razgovarate. Karleuša je to vjerojatno učinila na veoma surov način i zato je druga strana imala potrebu da se osveti, pa je tako i došlo do čitave afere” 

”Isto je postupila, veoma surovo i Ksenija Pajčin, koja je javno za Kapisodu rekla da je samo lijepo lice i da nema ništa u glavi, a to se kako svi znamo nije dobro završilo. Moramo znati i kako da prekinemo vezu, da druga strana ne bi uradila nešto kobno sebi, ali i nama”

Marić zaključuje da Vranješ još uvijek gaji osjećanja prema Jeleni, a to je pokazao kada joj je izjavio saučešće kaa joj je preminula majka, te je on na taj način želio da postupi kao čovjek i da na neki način sklopi primirje sa njom, ali to i dalje ne opravdava sve ono što je napravio prije

 

 

Preporučujemo