Prvo ŠOK oglašavanje CECINOG BIVŠEG DEČKA: OVO JE PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE VEZA PUKLA! (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih folk pjevačica u regiji je Ceca Ražnatović koja iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje preko tri decenije i koja je od udaje za Željka Ražnatovića Arkana u devedesetim godinama postala osoba čiji je i privatni život jako interesantan javnosti.

Kako je poznato Arkan je bio kriminalac i traženi ratni zločinac ali je u isto vrijeme bio i jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji koji je Ceci pomogao na razne načine da izgradi svoju karijeru. On je ubijen prije 22 godine u beogradskom hotelu Interkontinental a Ceca je tada ostala mlada udovica sa dvoje male djece.

Skoro nikada se nije u javnosti pojavljivala sa drugim muškarcima i kao bomba je odjeknula vijest prije godinu i po dana kada je uhvaćena kako šeta gradom držeći se za ruke sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem i time svima dala do znanja da ponovo ljubi. O tome je cijeli region brujao mjesecima i svi su očekivali i da će se pjevačica ponovo udati ali je ona odmah rekla da nema namjeru da to radi.

Kako se Bogdan iznenada pojavio u njenom životu tako je iz njega i nestao nakon što su prije mjesec dana prekinuli a Ceca je otkrila da on nije njen prvi dečko nakon Arkanove smrti i da i ona kao i svi drugi ima potrebe. Nju su mediji tokom godina povezivali sa raznim muškarcima a jedna od njih je bio i Aleksandar Jovović prije osam godina. On je bio poznati maneken i dobar dečko iz komšiluka koji je pored toga što je lijepo izgledao bio i jako kulturan i fin i imao manire.  On se nije puno medisjki eksponirao ali je nakon raskida sa Cecom rekao koji je razlog njihovog prekida. Njegova izjava je glasila: Ako često na njenom licu uočavam grimasu koju bih i sam napravio kada bih ispred sebe imao zbirku rešenih zadataka iz kvantne fizike, na primer ili ako smisao za humor kojim sam je osvojio pada u vodu i gleda me bledo kao u praznu bombonjeru, tada dolazi do pucanja veze.