Prvi put viđeno do sad…NIJE USPELA DA SAKRIJE… Ceca pokazala trudnički stomačić… PA KOJI JE OVO MESEC?!

0

Ceca Ražnatović je trenutno najzaposlenija pevačica u celoj regiji, aona je kao što zznate u poslednjih 10 dana na crnogorskom primorju, gd punom parom odrađuje svoje nastupe. Koliko je voljena, i koliko ju je publika poželela da vidi, pokazuje i podatak da će do kraja avgusta, zajedno sa zadnjih 10 dana da inkasira približno 300.000 evra. 

Vest koja ju je dočekala kao grom iz vedra neba jeste to, da je Veljko potrošio skoro 50.000 evra na posao koji je uložen nedaleko od Žitorađa gde je ona rođena. Naime, ako niste upoznati sa temom, Veljko je kupio ogromno zemljište sa popratnim objektima, te he krenuo sa uzgojem svinja. Ima i par ljudi koji će tamo da dolae svaki dan, i koje će da plaća, a oni se moraju brinuti o svinjama. 

Ko bi rekao, Arkanov sin, i to u poljoprivredi? Još uvek ne znamo šta ceca ima da kaže na to, ali se jako dobro zzna, da će nakon crnogorske turneje da ode na Kipar sa svojim izabranikom Bogdanom Srejovićem. Bila je ona već pre par nedelja sa unukom Željkom na Kipru, a kako kaže on je jako podseća na Željka kad je bio mali. 

Zato je na svom Instagram profilu podelila fotku kada ga je nosila u stomaku, a tada je kao što možete da vidite bila gost kod popularnog Minimaksa, koji je zapravo Arkanov bio i najbolji drug. Rekla je da je to najbolji osećaj koji je imala u životu, i zato veruje da će Veljko da bude jako dobar otac, baš kao što je Željko bio njemu. 

Preporučujemo