Prvi put im je vezu rasturio Momir, a sada Rada PETLJA SA NJIM: Potres u tek obnovljenoj vezi Rade i Milana (FOTO)

0

Rada Manojlović je pjevačica koja se široj javnosti po prvi put predstavila u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda i to u sezoni koja je po mnogima bila i najbolja i imala i najuspješnije takmičare. Ona je tada bila u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem i iako su bili jako zaljubljeni rastali su se nakon nekog vremena i to ne baš u najboljim odnosima.

Tokom godina su ponovo uspostavili kontakt a Rada je tada već dugo bila u vezi sa Harisom Berkovićem pjevačem iz Bosne i Hercegovine i u posljednje vrijeme se čak pisalo u medijima da spremaju i svadbu. Onda je kao grom iz vedra neba stigla vijest o njihovom raskidu a ispostavilo se da je razlog bio upravo Milan sa kojim se Rada zbližila i provodila puno vremena što je Harisu smetalo.

On je naime rekao da se sama pjevačica promijenila pod Milanovim uticajem i da se okrenula vjeri i počela da obilazi manastire i crkve što je bilo tačno jer je poznato da je Milan također veliki vjernik. Više nije tajna da su Rada i Milan ponovo u vezi i da i njen otac to podržava i jedna čeka svadbu jer želi unuke ali izgleda da je njihova ljubav već na ispitu.

Naime izvor blizak pjevačici je za medije otkrio da Milanu jako smeta što je Rada još uvijek u kontaktu sa Harisom koji joj često šalje poruke i uporno pokušava da se vrati u njen život i povrati njenu ljubav. Poruke stižu svaki dan a Rada želi da sve okonča na lijep i kulturan način što Milanu smeta jer smatra da Rada nikako ne može da se odluči da stavi tačku na prethodnu vezu i traži od nje da sve jednostavno presječe.

Preporučujemo